Opleidingen

Mitutoyo, optimale resultaten door gedeelde kennis

 

Uit passie
voor ons vak delen we graag met u de kennis en techniek
van onze producten. In onze volledig uitgeruste showrooms
geven wij regelmatig workshops, webinars, cursussen en
demonstraties. Liever op een andere locatie? We komen ook
graag uw kant op.

 

De toekomst van onze industrie hangt af van onze capaciteit om vandaag mensen op te leiden voor de behoeften van morgen.

Mitutoyo beseft dit en biedt een breed scala van opleidingen, allemaal door hoogopgeleide ingenieurs aangeboden. Elke cursus is gebaseerd op jarenlange ervaring in het aanbieden van hulp, advies en onderwijs aan de verwerkende industrie op het gebied van dimensionale metrologie. Onze inzet voor de verhoging van de normen in meetonderwijs gaat uit van cursussen over de fundamenten van precisiemeting tot en met de meest geavanceerde leerstof en productgebruik/toepassing. Van micrometer tot CMM's; er is altijd iets dat past. En anders vraagt u ons er gewoon naar, zodat wij iets op maat kunnen ontwikkelen.

Elke training is bedoeld om cursisten niet alleen met theoretische kennis uit te rusten, maar uitgebreide 'hands on' praktische ervaring opgedaan met de modernste en meest uitgebreide assortiment van apparatuur die wordt gezien in een onderwijsinstelling. Mitutoyo is terecht trots op haar uitgebreide middelen en ervaring op het gebied van de metrologische training. Het belangrijkste instituut voor metrologie op Coventry heeft twee aparte opleidingscentra met ingebouwde audio-visuele faciliteiten voor de hands-on invulling van de cursus.

De cursussen worden gehouden op onze grootste opleidingscentra in Coventry, Andover, Halifax en East Kilbride. On-site training bij de klant kan ook geregeld worden.

Na het bijwonen van een Mitutoyo Metrologiecursus kan de cursist een certificaat ontvangen als bewijs dat hij/zij de benodigde standaard heeft bereikt. Dit certificaat is een zeer gewaardeerd bewijsstuk waar zowel werkgever als werknemer profijt van zullen hebben.