Pas op voor namaak / vervalste Mitutoyo-producten!

Mitutoyo is zich bewust van een toenemend aantal namaak / vervalste Mitutoyo producten die op de Europese markt komen. Afgezien van het feit dat ze illegaal zijn, kan het gebruik van dergelijke items ernstige gevolgen hebben wanneer kwaliteits-, veiligheids- en prestatiecriteria niet overeenkomen met die van een Mitutoyo origineel.

In deze video wordt uitgelegt wat precies de verschillen zijn - "17 Warning Signs Your Mitutoyo Calipers Are Fake"

Als u vermoedt dat er sprake is van vervalsing, kan Mitutoyo u helpen bij het aantonen van de echtheid. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.

De verkoop van namaakproducten is strikt illegaal en strafbaar (volgens trademark, copyright, intellectual property laws reglement).

We adviseren kopers ervoor te zorgen dat ze alleen originele Mitutoyo producten kopen via een gerenommeerde en erkende Mitutoyo distributeur. Als een koper weet van een distributeur dat deze  valse / namaakproducten verkoopt, meld dit dan onmiddellijk aan de Mitutoyo locatie van uw land.

Notitie:

De rechten van kopers met betrekking tot namaakgoederen zoals b.v. garantierechten en restitutie van de aankoopprijs, zijn in elk land verschillend.

Mitutoyo heeft het recht om handel te staken met een distributeur als deze partij blijkt te zijn bij een schending van de Intellectuele eigendomsrechten van Mitutoyo.

Bedankt voor uw begrip.