Mitutoyo Benelux

Mitutoyo is al jaren wereldleider als het gaat om Precisie Meettechniek en we mogen met trots zeggen dat we al meer dan 50 jaar actief zijn op de Europese markt.

In 2015 zijn de krachten van de Nederlandse en Belgische markt gebundeld en bedienen we samen de Benelux markt onder één gezamelijke vlag, Mitutoyo Benelux.

Mitutoyo Benelux met een professionele Sales & Service locatie in Veenendaal (NL) en M3 Solution Center in Melsele (BE), biedt een enorm scala aan producten.

Van micrometers, schuifmaten en meetklokken tot hardheidstesters, vision meetsystemen en 3D coördinaten meetmachines.

Hier kunt u terecht voor demonstraties, opleidingen en workshops.

Aangevuld met een extra meet- en demonstratieruimte in ons M3 Solution Center in Veldhoven (NL) is er steeds een locatie dichtbij waar we van dienst kunnen zijn. 

Voeg daar nog het Mitutoyo Research Center Europe (RCE) in Best aan toe, waar we o.a. een RvA-erkende kalibratiedienst hebben.

Sinds 2020 is Mitutoyo gehuisvest in het Demcon Technology Center in Enschede. In dit M3 Solution Center geven we demonstraties en trainingen aan klanten en studenten, worden loonmetingen verricht, instrumentatie geprogrammeerd en worden meetstrategieën opgesteld voor producten die de klant in ontwikkeling heeft.

Door onze lokale aanwezigheid kunnen we in een snelle service voorzien. Onze meetspecialisten vinden samen met u oplossingen voor al uw meetuitdagingen. 

Mitutoyo Benelux garandeert zekerheid door een proactieve verkoopondersteuning, continue kennisoverdracht via opleidingen en permanente onderhoudsdienst naast betrouwbare product- en meetinformatie. 

Een correcte en klantgerichte service is waar wij voor staan!

 

Henk Slotboom

Managing Director

 2209  Fotografie Gertjan van Ginkel-0753.jpg