Mitutoyo Corporation

Mitutoyo wordt gedreven door het heldere en compromisloze doel de beste kwaliteitsproducten en de meeste waarde overal beschikbaar te maken; van een bescheiden begin in 1934 tot de belangrijkste leverancier van meetapparatuur wereldwijd tegenwoordig.

Inclusief de ontwikkeling, productie en verkoop is de onderneming actief in meer dan 100 landen. Alleen al in Japan exploiteert Mitutoyo twee ontwikkelingslocaties, 10 productiefaciliteiten, twee metrologie-instituten, vijf kalibratielaboratoria, zeven servicecentra en zeven M³ Solution Centers in aanvulling op het hoofdkantoor en verkoopkantoren van Kawasaki.

Internationaal heeft de Mitutoyo Groep een belangrijke aanwezigheid in bijna 40 landen, onderhoudt het meer dan 80 vestigingen en nationale distributienetwerken, 65 M³ aan Solution Centers, 17 productievestigingen, zes R&D laboratoria, 12 metrologische instituten en 20 kalibratielaboratoria. Daarnaast zijn er Mitutoyo vertegenwoordigers in ongeveer 60 andere landen.

Deze uitgebreide wereldwijde infrastructuur betekent dat onze klanten genieten van de zekerheid van de lokale ondersteuning en wereldwijde technische adviezen en logistieke back-up om hun vitale meetapparatuur in effectieve en rendabele exploitatie te houden met een minimum aan downtime, waar ze ook zijn. Dit is vooral belangrijk voor onze multinationale klanten die dezelfde mate van steun voor hun partners en leveranciers in het buitenland nodig hebben als zij ontvangen van Mitutoyo zelf.

Bericht van de Directeur

Mitutoyo_ceo2017_Yoshiaki_Numata.jpgIk wil beginnen met u hartelijk bedanken voor het gebruik van Mitutoyo producten. Sinds haar oprichting in 1934
biedt Mitutoyo meetinstrumenten, zoals micrometers en schuifmaten, en systeeminstrumentproducten zoals coördinatiemeetinstrumenten, vormmeetinstrumenten, en optische meetinstrumenten aan op markten over de hele wereld onder het motto "Kwaliteit Voorop". De producten en het bedrijf zijn sindsdien in trek en worden gebruikt door klanten overal.

In de afgelopen jaren hebben we niet alleen de ontwikkeling van nanotechnologie voortgezet, maar ook gereageerd op de diversificerende behoeften van de industrie en samengewerkt bij de promotie van IoT en geautomatiseerde technologieën. Met de meettechnieken die we in de loop van vele jaren hebben opgebouwd, bieden we actief oplossingen om de productiviteit van onze klanten te verbeteren. 
Mitutoyo zal haar rol als een wereldwijd toonaangevend bedrijf blijven vervullen. En zal zich verder blijven toeleggen op het onvermoeibare streven naar toonaangevende technologieën, dit niet alleen betreffende meetinstrumenten, maar ook meetgerelateerde technologieën.

We verheugen ons op uw begeleiding en ondersteuning terwijl wij werken aan deze doelen.

Directeur - Yoshiaki Numata