Over Mitutoyo

Mitutoyo wordt gedreven door het heldere en compromisloze doel de beste kwaliteitsproducten en de meeste waarde overal beschikbaar te maken; van een bescheiden begin in 1934 tot de belangrijkste leverancier van meetapparatuur wereldwijd tegenwoordig.

 • Mitutoyo Corporation

  Mitutoyo, opgericht in 1934, is nu een wereldleider in metrologieproducten en -diensten.

  View page
 • Mitutoyo in Europa

  Mitutoyo Europe GmbH bevordert de coördinatie de samenwerking binnen de Europese groepsbedrijven.

  View page
 • Mitutoyo Benelux

  Mitutoyo Benelux is een zeer veelzijdige verkoop en service afdeling van de Mitutoyo groep met ook een eigen RVA-erkende kalibratiedienst.

  View page
 • Research Center Europe

  Mitutoyo heeft een eigen Research Center in Nederland.

  View page
 • Naam en Filosofie

  Ontdek waar de naam en de filosofie achter een wereldleider in metrologie vandaan komen.

  View page
 • Vacatures Mitutoyo Benelux

  Wij zijn voortdurend op zoek naar de beste mensen.

  View page
 • Pas op voor namaak / vervalste Mitutoyo-producten!

  Mitutoyo is zich bewust van een toenemend aantal namaak / vervalste Mitutoyo producten die op de Europese markt komen. Afgezien van het feit dat ze illegaal zijn, kan het gebruik van dergelijke items ernstige gevolgen hebben wanneer kwaliteits-, veiligheids- en prestatiecriteria niet overeenkomen met die van een Mitutoyo origineel. Als u vermoedt dat er sprake is van vervalsing, kan Mitutoyo u helpen bij het aantonen van de echtheid. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze sales afdeling. De verkoop van namaakproducten is strikt illegaal en strafbaar (volgens trademark, copyright, intellectual property laws reglement). We adviseren kopers ervoor te zorgen dat ze alleen originele Mitutoyo producten kopen via een gerenommeerde en erkende Mitutoyo distributeur. Als een koper weet van een distributeur dat deze valse / namaakproducten verkoopt, meld dit dan onmiddellijk aan de Mitutoyo locatie van uw land. Notitie: De rechten van kopers met betrekking tot namaakgoederen zoals b.v. garantierechten en restitutie van de aankoopprijs, zijn in elk land verschillend. Mitutoyo heeft het recht om handel te staken met een distributeur als deze partij blijkt te zijn bij een schending van de Intellectuele eigendomsrechten van Mitutoyo. Bedankt voor uw begrip.

  View page